Energetische massage

Heb je last van lichamelijke of geestelijke klachten? Wanneer we langdurig onder spanning staan, kan dit op den duur klachten veroorzaken. Je krijgt bijvoorbeeld last van vastzittende spieren of hoofdpijn. Klachten kunnen ook op mentaal gebied voorkomen. Je merkt bijvoorbeeld dat je somber bent en weinig energie hebt. De oorzaken hiervan kunnen uiteen lopen. Zo kan het zijn dat je veel spanning ervaart op werk, of niet voldoende tijd voor jezelf maakt om te ontspannen. Hierdoor put je jezelf langzaam uit, wat niet bevorderlijk is voor je mentale en lichamelijke gezondheid. Met een energetische massage wordt je weer in balans gebracht zodat je meer energie hebt en beter in je vel zit.

Wat gebeurt er met een energetische massage?

Een energetische massage werkt net zoals een normale massage, maar met een diepere werking. Door middel van het sturen van energie worden blokkades opgeheven en je chakra’s in balans gebracht. Hierdoor kan de levensenergie weer vrij stromen waardoor jij je lichter en gelukkiger voelt. Er zijn verschillende soorten massages mogelijk. Welke bij jou past hangt af van jouw persoonlijke klachten. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit een hoofd- nek- en schoudermassage of een voetreflex massage. Zo kan je zelf kiezen welk lichaamsdeel meer ontspanning nodig heeft.

Waar vind ik een goede masseur?

Een goede masseur heeft aandacht voor elke individuele client. Iedere persoon is weer anders, en de redenen voor het nodig hebben van een massage verschilt per persoon. Met een energetische massage dien je in een rustige ruimte te zijn met een comfortabele massagetafel. Zo kan de masseur jou gemakkelijk masseren. Een goede energetische masseur heeft kennis en expertise om jou zo goed mogelijk te behandelen. Met kennis van energiestromen worden jouw blokkades opgeheven. Door de combinatie massagebewegingen met energie sturen, wordt er een hele behandeling gegeven waardoor je lichamelijk en energetisch voordelen zult ervaren. Zo zal je direct ontspanning ervaren na de massage, waardoor jij je lichter voelt. Ook kan je positieve gedachtes en gevoelens ervaren door het opheffen van negatieve energie.

Leave a Comment