Reïncarnatietherapie

Merk jij dat je last hebt van negatieve blokkades? Maar weet je niet goed hoe deze aan te pakken? Met reïncarnatietherapie maak jij verbinding met je onderbewustzijn . Hierin kunnen trauma’s opgeslagen zijn waar je je niet bewust van bent. Deze kunnen uit vroege ervaringen of vorige levens komen. Door deze gebeurtenissen omhoog te laten komen kan je deze verwerken. Hierdoor worden deze negatieve blokkades opgeheven. Dit verhoogt jouw bewustzijn, zodat je kan verbinden met jouzelf en het hier en nu. Dit maakt dat jij meer kan genieten van het leven, en met een positief gevoel je leven weer op kan pakken.

Hoe werkt reincarnatietherapie?

Met reincarnatietherapie wordt je in contact gebracht met je onderbewustzijn. Je bent nog wel bij kennis, maar wordt in een staat van hypnose gebracht. De therapeut stelt gerichte vragen die jou verbinding met ervaringen in het verleden. Hierdoor kunnen er gebeurtenissen en gevoelens omhoog komen die je verdrongen of geblokkeerd hebt. Wat er omhoog komt tijdens een sessie, is voor iedere persoon anders. Dit ligt aan jouw eigen persoonlijkheid en ervaringen. Wat erg belangrijk is, is dat je je tijdens een sessie ontspant en vertrouwen hebt in de therapeut. Zo kan jij het meest uit je sessie halen om te kunnen helen.

Waar vind je een goede therapeut?

Aangezien reincarnatietherapie gevoelige emoties naar boven kan halen, wil je voor een therapeut kiezen waar jij je op je gemak bij voelt. Door jou de ruimte te bieden voor de ervaringen en emoties die naar boven komen, zal jij emotionele heling ervaren. Een betrouwbare therapeut heeft de kennis en expertise om jou in contact te brengen met je onderbewustzijn. Dit zorgt ervoor dat je onverwerkte gebeurtenissen uit het recente verleden, of vorige levens zal kunnen verwerken. Voor een therapeut bij jou in de buurt zijn er verschillende professionals die jou helpen om met een goed gevoel in het leven te staan. Door van tevoren kennis te maken, heb je een idee van de werkwijze van de therapeut. Zo zorg je dat je een fijne samenwerkingsrelatie tegemoet gaat.

Leave a Comment